FAQ  |   Hledat  |   Seznam uživatelů  |   Statistiky  |   Registrace
  Nastavení  |   Soukromé zprávy  |   Přihlášení
  CHAT (0)  |   REKLAMA: www.FOTKY.info

PDA VERZE

SX1 dosly baterky ve swup mod,ted se v nem zasekl a nedobiji

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra www.symbianforum.cz -> SIEMENS SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
keff
Nováček
Nováček

TYP TELEFONU: mpx220 (drive sx1-je kaput :/)

PříspěvekZaslal: 10:46, pátek, 28.01. 2005    Předmět: SX1 dosly baterky ve swup mod,ted se v nem zasekl a nedobiji Odpovědět s citátem

Ahoj, poradite mi nekdo? Ponevadz mi SX1 delal problemy (zkousel jsem na nem hodne aplikaci a zavsivil si system), rozhodle jsem se ho swupnout verzi 13 uk_cz_sk service. Prepnul jsem ho do swup modu, baterka predtim ukazovala polovinu nabiti. Jeste nez jsem dal swup, sx1 oznamil Low voltage, cannot swup (nebo tak nejak) a vypnul se. Je fakt ze jsem s nim predtim par hodin delal, takze je mozny ze baterka byla opravdu prazdna.
Jenze ted mam problem - SX1 se zasekl ve swup mode a v nem bohuzel neumi dobijet baterku - ale swupnout ho nemuzu protoze na to nema stavu.
Prakrat jsem ho zkousel vypnou/zapnout, ale drzi cim dal min a ted uz jen slabe zapipa jako pri dochazejici baterii a ani nenaskoci displej.
Na rest (*+#) nereaguje.
Nestalo se to nekomu? Poradi mi nekdo, prosim?
Jedine reseni co me napadlo a dneska ho zkusim je zajit do mobil shopu a poprosit je jestli by mi nenabili baterku v nejakem jejich siemensu, jinak fakt nevim.
Diky za kazdou radu.
Skok nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tst
Regulérní uživatel
Regulérní uživatel

TYP TELEFONU: Siemens SX1

PříspěvekZaslal: 10:54, pátek, 28.01. 2005    Předmět: Odpovědět s citátem

mno nabita baterka to nespravi:))

hlavne ze se vsude pise delat firmware s plnpou baterkou:)

obavam se ze ti pomuze akorat servis
Skok nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
keff
Nováček
Nováček

PříspěvekZaslal: 10:59, pátek, 28.01. 2005    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale ja jsem se swupem jeste nezacal, baterka mi dosla jeste driv nez jsem ve swupu nasel spravny usb port (nastesti)
Skok nahoru
Onasis
Regulérní uživatel
Regulérní uživatel

TYP TELEFONU: SX1

PříspěvekZaslal: 11:05, pátek, 28.01. 2005    Předmět: Odpovědět s citátem

tak ani ti ju nemusej nabijet, jen na chvilku, aby se ti dostal z teho swup mode..

ikdyz nevim jek se muze stat, ze zustal "zaseknutej ve swup"..

kdyz ho vypnes/vyndas baterku a pak normalne zapnes, mel by byt normalni..
Skok nahoru
keff
Nováček
Nováček

PříspěvekZaslal: 11:14, pátek, 28.01. 2005    Předmět: Odpovědět s citátem

Prave ze neni, vyndal jsem postupne baterku, simku, pam. kartu a nic icon_sad.gif.
Takze si myslim ze ho ted proste musim swupnout, pak by mel byt OK. Jen dobit tu baterku.
Stejne me to s***, u siemensu mohli myslet na to ze by mela sx1 dobijet porad, ne se na to vykaslat a pak jen napsat do navodu at to nikdo nedela
Skok nahoru
jenicekk
Uznávaný odborník
Uznávaný odborník

TYP TELEFONU: iPhone 3G white 2.2

PříspěvekZaslal: 11:28, pátek, 28.01. 2005    Předmět: Odpovědět s citátem

keff napsal:
Prave ze neni, vyndal jsem postupne baterku, simku, pam. kartu a nic icon_sad.gif.
Takze si myslim ze ho ted proste musim swupnout, pak by mel byt OK. Jen dobit tu baterku.
Stejne me to s***, u siemensu mohli myslet na to ze by mela sx1 dobijet porad, ne se na to vykaslat a pak jen napsat do navodu at to nikdo nedela
Nenadavej na siemens, je to tvoje blbost, vsude je to napsany at mas full baterku icon_exclaim.gif
Skok nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
WOORG
Regulérní uživatel
Regulérní uživatel

TYP TELEFONU: N 6300

PříspěvekZaslal: 11:41, pátek, 28.01. 2005    Předmět: Re: SX1 dosly baterky ve swup mod,ted se v nem zasekl a nedo Odpovědět s citátem

keff napsal:

Diky za kazdou radu.
¨
Stalo se mi neco podobnyho akorat ze me to kleklo uprostred uploadovani firmware...Zkus ho nechat par hodin v nabijecce i kdyz na display se ti nic neukazuje...pak vyndej zandej baterku a kdyz se ti povede nastartovat SWUP mode tak uz by se ti melo povist i nahrat new firmware....
A PRISTE SI DAVEJ VETSI POZOR!!!
Skok nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
keff
Nováček
Nováček

PříspěvekZaslal: 11:45, pátek, 28.01. 2005    Předmět: Re: SX1 dosly baterky ve swup mod,ted se v nem zasekl a nedo Odpovědět s citátem

WOORG napsal:
keff napsal:

Diky za kazdou radu.
¨
Stalo se mi neco podobnyho akorat ze me to kleklo uprostred uploadovani firmware...Zkus ho nechat par hodin v nabijecce i kdyz na display se ti nic neukazuje...pak vyndej zandej baterku a kdyz se ti povede nastartovat SWUP mode tak uz by se ti melo povist i nahrat new firmware....
A PRISTE SI DAVEJ VETSI POZOR!!!

Diky moc, v nabijecce jsem ho nechal pres noc, ale stejne je vybity, odpoledne zkusim ten obchod s founama.
Skok nahoru
Eurino
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

TYP TELEFONU: (SX1 FW 13CZ All in one patch) -chudak ten uz skapal a je v sufliku , momentalne n95 8GB sandisk

PříspěvekZaslal: 19:32, pátek, 28.01. 2005    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasne daj si baterku nabit v nejakom inom s-ikse icon_smile.gif a potom vyskusaj ale preco si to vobec skusal ked si nemal full baterku inak je zaujimave ako si to vysvetlil ze si nezacal so swupom ale iba zapol spravny port,ved ked mas swup 13cz a zapnes spravny tak ti to nic nepovie musis dat start nie?
Skok nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
keff
Nováček
Nováček

PříspěvekZaslal: 19:45, pátek, 28.01. 2005    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam service verzi, ted jsem zjistil ze jsem to sem napsal trochu zmatene. Takze jsem ve swup zapnul vsechny checky, dal start a poprve jsem netrefil spravny port, podruhe mi to napsalo pri prvnim checku uplne v prvnim poli ze mam low voltage a nebude to pokracovat.

Akorat s tim nabitim je problem ze jsem v UK v takovem malem mestecku a ksyz jsem prisel do jedineho mobile shopu tady tak mi rekli ze tenhle mobil nikdy nevideli (vidlaci chteji jen SE 610 a nokie icon_smile.gif)).
Nastesti je tady na skole i dilna, a vzhledem k tomu ze vsechny li-ion baterie maji 7.2 voltu, tak zkusim udelat nejake propojeni mezi nabijeckou treba na li-ion aku do digitalniho fotaku icon_smile.gif)). Na jedno nabiti by to melo stacit icon_smile.gif.
Skok nahoru
keff
Nováček
Nováček

PříspěvekZaslal: 17:44, sobota, 29.01. 2005    Předmět: Odpovědět s citátem

Jupi, nakonec jsem si ve stylu vacGyvera vystacil s dvoumai medenymi dratky, kterymi jsem propojil nabijecku primu s li-ion akumulatorem (samozrejme az po precteni teorie o nabijeni li-ion clanku a po stazeni schematu konektoru sx1), nechal to 90 minut nabijet, a ted uz se mi nahrava novy firmware icon_smile.gif).

Diky moc vsem za podnety, a at se vasim mobilnim milaskum dari icon_smile.gif))
Skok nahoru
EIFEL
Regulérní uživatel
Regulérní uživatel

TYP TELEFONU: SX1 FW14+(Theme... Us to FRČí) ,S45

PříspěvekZaslal: 20:01, sobota, 29.01. 2005    Předmět: Odpovědět s citátem

me to taky se nejak podalo ale vyresil jsme to tak ze sem to pripojil na nabijecku ... to se potom zaseklo a nic to nedalo... Staci jenom vyndat baterku a zandat a nechat to pres nc vono se to nabije
Skok nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
keff
Nováček
Nováček

PříspěvekZaslal: 20:44, sobota, 29.01. 2005    Předmět: Odpovědět s citátem

EIFEL napsal:
me to taky se nejak podalo ale vyresil jsme to tak ze sem to pripojil na nabijecku ... to se potom zaseklo a nic to nedalo... Staci jenom vyndat baterku a zandat a nechat to pres nc vono se to nabije

Presne to jsem udelal, ale sx1 se proste nenabijela. Ale uz je to v poho, jen jsem prisel o zpravy protoze mi nejaky rezidentni program blokoval pristup k indexovacimu souboru.

Nevite nekdo jestli a jak se da obnovit index soubor sms zprav u SX1?
Skok nahoru
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra www.symbianforum.cz -> SIEMENS SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: